Onbeperkt fysiotherapie 2019 vergelijken

En weer is er een zorgverzekeraar afgevallen met onbeperkt aantal behandelingen voor fysiotherapie. Er valt dus minder te kiezen, en vaak ga je eerst nog door een medische procedure. Alle zorgverzekeraars met de daarbijbehorende polis en zorgpremie staan in de kolom onder de aanbiedingen. Zo weet je precies wat de mogelijkheden zijn met betrekking tot onbeperkt fysiotherapie 2019.
Zorgverzekeraar
Vrije zorgkeuze
Zorgpremie
Hier zie je samenwerkende zorgverzekeraars welke onbeperkt fysiotherapie behandelingen vergoeden. arrow

Zorgverzekeraars met onbeperkt fysiotherapie 2019

Zorgverzekeraar Naam pakket Zorgpremie 2018
De Friesland AV Optimaal ** (directe acceptatie) € 43,50
ONVZ TopFit (geen directe acceptatie) € 58,17
PNOzorg Compleet (geen directe acceptatie) € 67,42
IZZ Extra 3 (directe acceptatie) € 96,00
Nationale Nederlanden Top (directe acceptatie) € 146,34
Er is nog maar een beperkte keuze, twijfel je over de hoeveelheid behandelingen? Dan kan je overwegen om voor CZ te kiezen, daar krijg je 30 behandelingen fysiotherapie voor € 35,95. Bij twijfel kun je je dus alsnog oriënteren voor een beperking in de vergoeding.

Tevens vallen ook de andere vormen van fysiotherapie onder de vergoedingen. Dit zijn o.a. bekkenfysiotherapie, kinderfysiotherapie, manuele therapie en sporttherapie.

Fysiotherapie in de basisverzekering

Er is een ‘lijst chronische aandoeningen fysiotherapie’. Staat jouw aandoening hier ook bij, dan geeft de basisverzekering vergoeding voor alle nodige fysiotherapie behandelingen. Wel dien je de eerste 20 behandelingen fysiotherapie zelf te betalen. Daarna hoef je je leven lang geen behandelingen meer zelf te betalen.
  • Multipele Sclerose (spierziekte MS)
  • Frozen Shoulder
  • Ruggenmerg aandoening
  • Osteoporose (botontkalking)
  • Whiplash
Natuurlijk heb je in deze situatie geen zorgverzekering met 'onbeperkt fysiotherapie' nodig in 2019. Wel hebben de behandelingen effect op het eigen risico. Dit is maximaal € 385,- in 2019, en geldt voor alle zorgkosten bij elkaar opgeteld.
Zorgpremie vanaf €43.50
Onze beoordeling: